Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

FAP amb el projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia – “Amb tu farem més” és l’eslògan que utilitza la Fundació Privada Àuria per captar nous voluntaris, entre ells, voluntaris sèniors

28 d'abril de 2014

El projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia, impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia, es troba en la seva fase de divulgació. Es pretén donar a conèixer els projectes que requereixen de la participació de persones grans voluntàries a totes les persones interessades de la comarca anoienca.

En aquest sentit, des de l’any passat hi ha una exposició itinerant que ja ha passat per molts dels municipis de l’Anoia, i s’ha creat un catàleg on trobar tots aquests projectes que podeu consultar a través de la web www.anoia.cat

Avui, presentem una de les entitats que han participat des de l’ inici en aquest projecte: la Fundació Privada Àuria (FAP). Aquesta és una entitat sense ànim de lucre que treballa per promoure la participació social i la igualtat d’ oportunitats de les persones amb discapacitat de la comarca de l’Anoia.

Amb tu farem més és l’eslògan que té el seu pla de voluntariat i vol transmetre la idea que el voluntariat suma i permet realitzar més projectes per les persones amb discapacitat.  Actualment, acullen un total de 109 voluntaris que, de forma fixa o puntual col·laboren en l’entitat. D’aquestes, 9 persones són majors de 60 anys. Compromeses, responsables, confidencials, amb més disponibilitat de tenir temps lliure, amb actitud positiva i amb una experiència vital que els atorga aquell plus de qualitat en el seu servei voluntari, són aptituds i característiques de les persones grans que participen en algun dels seus projectes.

La Fundació Privada Àuria disposa dels següents projectes que necessitarien del suport de persones grans disposades a col·laborar de forma voluntària: Voluntariat al menjador, Voluntariat al lleure i vacances, Suport als serveis d’atenció diürna, Suport als serveis d’acolliment residencial i, Fes-te amic. Tot i que aquests projectes se solen desenvolupar a Igualada, també algunes es realitzen a altres punts de la comarca i fora d’aquesta.

En contraprestació al servei, la FAP ofereix formació, seguiment, participació en l’equip del projecte i reconeixement.
Les persones interessades i/o que vulguin saber més sobre cada projecte (la dedicació, l’horari, etc) us podeu posar en contacte a través del telèfon 938017732/618298343  o bé per correu electrònic a fap@fap.cat.

Last modified: 5 de febrer de 2018