Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Finalitzen les obres i millores a l’edifici de la Casa de cultura que acull també l’Agència Tributària de Catalunya

4 d'octubre de 2017

Aquest mes de setembre han finalitzat les obres a l’edifici de la casa de Cultura d’Igualada ubicat al carrer de Sant Carles, 83 d’Igualada, gestionat pel Consell Comarcal de l’Anoia.

Les obres han permès d’una banda adequar un espai per a l’ Agència Tributària de Catalunya, seguint així l’acord pres el passat mes de març de cedir un espai per a la implantació d'un punt de servei i d'atenció al públic i, de l’altra, millorar, ordenar i netejar els espais destinats a l’escola de dansa pròpiament.

L’Agència Tributària de Catalunya disposarà d’un espai total de 65m2, ubicat a planta baixa de l’edifici i amb accés directe del carrer independent de l’escola de dansa. La dependència disposa de l’espai suficient per treballar-hi 4 persones; bany, sala de reunions i les zones necessàries per atenció al públic.

A més, les obres han permès també realitzar millores a l’escola de dansa. Així, s’han resolt els problemes d’humitat, arreglat el paviment, pintat les aules, millorat la instal·lació elèctrica i també s’ha recol·locat elements com les espatlleres, miralls, etc.

Les obres d'adequació i millores de l'espai han anat a càrrec del Consell Comarcal de l'Anoia, amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Last modified: 5 de febrer de 2018