Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Fins al 19 de gener, al Consell Comarcal de l’Anoia, es pot veure l’exposició Reduïm residus!

21 de desembre de 2020

Aquesta és una mostra promoguda per la Diputació de Barcelona, que mostra als visitants les característiques i la importància de la gestió dels residus

La seu del Consell Comarcal de l’Anoia, a la Plaça Sant Miquel d’Igualada, acull l’exposició Reduïm residus!, una proposta de la Diputació de Barcelona que mostra als visitants les característiques i la importància de la gestió dels residus, amb l'objectiu d’afavorir i incrementar la participació de la ciutadania en la presa de decisions ambientals. 

Així doncs, entre el 19 de desembre i el 19 de gener, tant el personal de la institució com les persones usuàries que visitin l’edifici en podran gaudir.

L’exposició Reduïm residus! vol incidir en la urgència de reduir els residus que produïm i la necessitat de separar correctament els residus generats. En aquest sentit, consta de diferents plafons explicatius, anomenats “La natura no fa residus. La natura és circular”, “Generem residus! De matèria primera a residu”, “Amaguem els residus sota l’estora? La gestió de les escombraries”, “Els protagonistes. Què hi va? Què no hi va?”, “Altres sistemes de recollida”, “Tot comença per tu: reduir, reciclar, reutilitzar” i “Coses que passen a la Terra: notícies breus sobre la producció i gestió de residus arreu del món”.

Santi Broch, vicepresident 2n del Consell Comarcal i responsable de l’àrea de Sostenibilitat i Territori, afirma que “és deure de tots i totes adoptar compromisos ferms amb el respecte al planeta i, en aquest sentit, exposicions com aquesta contribueixen, de manera didàctica i propera, a conscienciar les persones sobre la importància de reduir els residus que produïm; només amb el compromís de cadascun de nosaltres aconseguirem reduir la nostra petjada sobre el planeta”.

Last modified: 21 de desembre de 2020