Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia celebrarà el seu primer Dia del Voluntariat – El Consell Comarcal impulsa aquesta iniciativa pionera, de la mà de les entitats que participen en el projecte ‘Voluntariat Sènior a l’Anoia’

19 de novembre de 2014

Tal i com ja es va anunciar, aquest any se celebrarà a l’Anoia, per primera vegada, el Dia del Voluntariat. El Consell Comarcal, a petició de les entitats participants en el projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia (Fundació Privada Àuria, Consorci Sociosanitari de l’Anoia, Creu Roja Anoia, Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, Fundació Sanitària Sant Josep, AMPA Mare de Déu del Portal, Xarxa d’entitats de gent gran de Capellades i Atlas Fundació Sociocultural), i també del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, organitzarà l’esdeveniment.

Se celebrarà el divendres 5 de desembre, a partir de les 16h, a l’Equipament Cívic -Casal del Passeig, i serà un acte de reconeixement a tots els voluntaris i voluntàries d’aquestes entitats -independentment de la seva edat-, i també un espai idoni per reflexionar al voltant de l’exercici del voluntariat.

Les entitats estan abocades en l’organització de la diada amb gran entusiasme per tal de poder, així, reconèixer als seus voluntaris i voluntàries la tasca de gran valor i impacte social que duen a terme, i també per poder intercanviar experiències amb altres associacions. Aquestes entitats, sense les quals no seria possible la diada, convidaran els seus voluntaris i voluntàries.

Tots els voluntaris podran participar en l’espai de debat “Cafè amb experiència”, en què es reflexionarà al voltant del paper del voluntariat. A més, el Consell Comarcal de l’Anoia ha convidat el reconegut economista i activista per la justícia social i la pau Arcadi Oliveres, qui oferirà una conferència.

Posteriorment es posarà en comú tot allò debatut en l’espai de petites taules del “Cafè amb experiència”. Finalment, el lliurament d’un reconeixement, per part de cada entitat, a tots els voluntaris i voluntàries presents, tancarà aquesta primera celebració del Dia del Voluntariat a l’Anoia, un acte sense precedents a la comarca que mostra la bona entesa i el treball en xarxa entre les entitats i el Consell Comarcal.

Last modified: 5 de febrer de 2018