Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

“La motxilla taronja” un nou programa de Canal Taronja per fer turisme per l’Anoia

27 de juny de 2017

El Consell Comarcal de l’Anoia a través d’Anoia Turisme hi dona suport

Amb el nom de “La motxilla taronja”, Canal Taronja Anoia estrena un nou programa de turisme per la comarca. Es tracta d’un espai mensual que descobrirà diferents zones de l’Anoia tot anant-hi a passar un cap de setmana. Amb un to desenfadat i humorístic, el programa està conduït per Isaac Posadas, que és l’encarregat de fer el turista per l’Anoia amb la motxilla taronja penjada a l’esquena.

El primer programa s’ha dedicat la Llacuna i, amb la col·laboració de l’Ajuntament, es pot veure com s’hi pot anar a passar un cap de setmana tot visitant el seu nucli històric, el Castell de Vilademàger, la Font Cuitora i el Bosc del Paradís. També es pot veure com l’allotjament es fa al càmping de la Llacuna i els àpats en restaurants del municipi. El programa té 20 minuts de durada i compta amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia a través d’Anoia Turisme i el concessionari Audi, Volkswagen i Skoda d’Igualada Servisimó. Aquest concessionari és el que presta un cotxe diferent per cada programa amb el qual es fa la ruta per l’Anoia.

El nou programa “La motxilla taronja” s’estrena aquest dijous 29 de juny a Canal Taronja a les 20.15, 22.15 i 0.15h i es repetirà el cap de setmana i en altres moments. També es tornarà a emetre dimecres que ve, 5 de juliol, a les 21.15, 23.15 i 1.15h. El dia d’estrena serà, sempre, el darrer dijous de mes. L’espai també quedarà penjat, a la carta, a la nova web canaltaronja.cat/anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018