Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Anoia es promociona al B-TRAVEL

25 d'abril de 2017

Anoia Turisme ha estat del 21 al 23 d’abril, al Saló del Turisme B-TRAVEL per promocionar i fer visible el potencial de la comarca i els atractius dels seus municipis.

Com en edicions anteriors, l’Anoia es trobava en un estand de la Diputació de Barcelona i de l’Agència Catalana de Turisme, on sota la marca de Barcelona és molt més - Paisatges Barcelona es trobaven representades les diferents comarques que en formen part però en espais diferenciats.

Així, Anoia Turisme va donar a conèixer als milers de visitants els encants de tota la comarca, la seva oferta d’allotjament i restauració, les activitats, les diferents propostes i esdeveniments turístics que s’hi celebren.

El saló B-Travel

El saló B-Travel és un dels punts de trobada més importants del sector turístic a la ciutat de Barcelona i Catalunya. El saló, organitzat per Fira de Barcelona, commemora aquest any el seu 25è aniversari amb més ofertes que mai i noves propostes turístiques. Amb prop de 200 expositors, B-Travel va reunir totes les comunitats autònomes, 40 destinacions internacionals i dues noves àrees sobre turisme industrial i Glamping, a més de nombroses activitats gastronòmiques i culturals.

Last modified: 5 de febrer de 2018