Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’ens comarcal busca 5 perfils joves per pràctiques remunerades

14 de novembre de 2017

El Consell Comarcal de l’Anoia cerca diferents perfils professionals per a propera convocatòria de Joves en Pràctiques que lidera el SOC a través del programa d’Iniciativa d’Ocupació Juvenil subvencionat pel Fons Social Europeu.

Es tracta de pràctiques remunerades amb un contracte de 6 mesos i jornada complerta.

Els requisits per participar del programa són tenir un Cicle Formatiu de Grau Mitjà, un Cicle Formatiu de Grau Superior o un grau universitari, ser menor de 30 anys, ser beneficiari/a de Garantia Juvenil (inscripcions a l’Oficina Jove de l’Anoia), estar inscrit com a DONO (inscripcions a l’Oficina de Treball de l’Anoia)

Els perfils professionals que es cerquen són Tècnic/a – informador/a juvenil, Tècnic aux. d’educació i vetllador/a escolar, Tècnic/a de comunicació i transparència, Tècnic/a de serveis jurídics, econòmics i RRHH i Auxiliar administratiu/va

Es poden consultar les bases i la convocatòria a l‘e-tauler del Consell Comarcal de l’Anoia. El termini per a presentar les candidatures és fins al 16 de novembre, al Consell Comarcal de l’Anoia (Plaça Sant Miquel, 5, Igualada).

Last modified: 5 de febrer de 2018