Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Oficina Jove de l’Anoia estrena un nou catàleg de xerrades i tallers per als instituts

25 de setembre de 2018

L’Oficina Jove de l’Anoia oferirà als instituts de la comarca que estan adherits al programa PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària) una oferta de més de 110 tallers, xerrades i altres activitats de temàtiques diferents com mediació, convivència, salut, igualtat, orientació acadèmica, mobilitat internacional, entre altres, incloses totes elles al nou Catàleg PIDCES de Xerrades i Tallers.

Amb aquest nou format de Catàleg es treballarà per a que la gestió i la coordinació amb els centres de secundària sigui més àgil i l’eina esdevingui encara més útil per a tothom. Es tracta d’un recurs que el/la dinamitzadora PIDCES gestiona i que té per objectiu complementar la tasca educativa que es realitza als instituts des d’una metodologia dinàmica i incorporant noves temàtiques. S’ofereix un recull d’activitats sobre diferents temàtiques que l’equip educatiu del centre pot sol·licitar per a dur a terme amb els i les seves alumnes.

Durant el curs 2017 – 18 s’han gestionat més de 200 xerrades i tallers als instituts de Calaf, Capellades, Piera, Santa Margarida de Montbui, Vallbona d’Anoia i Vilanova del Camí.

Per més informació sobre el servei PIDCES podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia trucant al 93.805.15.85 o enviant un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat.

Last modified: 25 de setembre de 2018