Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Oficina Jove de l’Anoia i La Víbria Intercultural impulsen ‘Learning by Playing’

18 de setembre de 2018

La formació internacional adreçada al sector de l'educació no formal es farà a Hostalets de Pierola

L’Oficina Jove de l’Anoia i l'associació La Víbria Intercultural impulsen del 3 al 9 d'octubre la formació internacional 'Learning by Playing' ('Aprendre jugant') a l'alberg Can Roviralta dels Hostalets de Pierola. A la formació hi assistiran 25 participants de 20 països europeus.

El projecte està adreçat a qualsevol professional en l'àmbit de l'educació no formal, com monitors i directors de lleure o treballadors juvenils, i està dissenyat a partir de els necessitats de grups juvenils per desenvolupar les seves competències en la creació de jocs divertits i educatius.

L'objectiu de 'Learning by Playing' pretén millorar les competències vinculades al perfil professional dels joves proporcionant eines innovadores per dissenyar millors jocs educatius. Així, es vol promoure una millor qualitat del seu treball i activitats a favor d'estudiants, alumnes, joves i voluntaris, es vol evitar que els professionals cremin la creativitat i augmentin la motivació i satisfacció en el seu treball diari.

La formació anirà a càrrec d'Adrià Sonet, educador amb àmplia experiència incloent la gerència d’una agrupació escolta, i com a animador i coordinador als Summer Camps; Pavel Vissiljeb, representant de Shokkin Group Estònia i formador i facilitador d’un programa d'educació formal i d'emprenedoria juvenil a Estònia i l’estranger; i Olalla González, especialista en comunicació audiovisual i disseny gràfic amb experiència en gestió de projectes i enregistrament gràfic de cursos de formació, reunions i conferències.

Per a obtenir més informació cal contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia, trucant al 93.805.15.85, enviant un missatge de Whatsapp al 679.964.669, enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat, seguint-nos a les xarxes socials o visitant-los presencialment a l’Oficina Jove (Plaça Sant Miquel, 5 – Consell Comarcal de l’Anoia).

Last modified: 3 d'octubre de 2018