Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’oficina Jove de l’Anoia sorteja 50 entrades a Port Aventura

6 de novembre de 2018

L’Oficina Jove de l’Anoia organitza una activitat compartida a través del servei TDIC Jove (Tècnics Dinamitzadors Informadors Compartits de Joventut) amb l’objectiu de teixir xarxes de relació amb joves de diferents municipis de la comarca que disposen del servei TDIC Jove.

Es tracta d’una sortida d’un dia, totalment gratuïta, a Port Aventura, el 18 de novembre i en la que hi participaran 50 joves de 16 a 21 anys (ambdós inclosos) dels següents municipis de la comarca de l’Anoia: El Bruc, Calaf, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Els Hostalets de Pierola, La Llacuna, Sant Martí de Tous, Sant Martí de Sesgueioles, La Torre de Claramunt, Vallbona d'Anoia i Vilanova del Camí.

La inscripció, s’ha de fer emplenant el formulari que es troba a la web anoiajove.cat fins el dia 13 de novembre. Pot ser de manera individual o en grup. En aquest cas, cal que cada jove empleni el formulari de manera individual indicant els noms de tots els membres del grup.

La selecció de participants es farà mitjançant un sorteig que es durà a terme en directe a través del compte d’Instagram (@oficinajove_anoia) el dimecres 14 de novembre a les 13h. Els guanyadors del sorteig que siguin menors d’edat caldrà que enviïn una autorització firmada abans del dia 16 de novembre al següent correu electrònic: anoia@oficinajove.cat i portar l’original el dia de la sortida.

Per més informació o dubtes sobre l’activitat podeu consultar les bases que trobareu en el formulari d’inscripció o bé escriure’ns a anoia@oficinajove.cat o al 679.964.669.

Last modified: 6 de novembre de 2018