Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Òdena serà aquest any l’amfitriona de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran de l’Anoia

31 de juliol de 2017

Un any més, la comarca de l’Anoia se sumarà a la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran i enguany serà el municipi d’Òdena qui acollirà la festivitat. Ho farà el dissabte 30 de setembre, al Pavelló Mestre Vila Vell, amb una jornada pensada amb i per a la gent gran de tots els municipis de la comarca i que, a més del seu vessant lúdic, vol també promocionar el benestar físic, psíquic i emocional de les persones grans i alhora transmetre una imatge positiva de l’etapa de la vellesa.

La celebració està organitzada pel Consell de la Gent Gran de l'Anoia del Consell Comarcal, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena i el suport del Casal d'Avis d'Òdena. La festivitat començarà a dos quarts d'una del migdia amb la trobada dels participants a la Plaça Mestre Vila Vell, on hi haurà una cercavila a càrrec de la batucada municipal "Konkatroncs", a continuació, cap a la una hi haurà la rondalla "Els trobadors de l'Anoia" que amenitzaran als convidats abans d'entrar al pavelló pel dinar, que serà a dos quarts de dues. El menú constarà d'un entremès imperial, galtes al forn, pastís Massini, vi, aigua, copa de cava, gotes i cafè. La jornada es tancarà amb els parlaments de les autoritats i un ball popular amb el grup Liberty.

Inscripcions fins al 18 de setembre

Les inscripcions tenen un preu de 18 euros per persona i inclouen el dinar, el ball i un detall. L’Ajuntament oferirà les activitats de batucada i rondalla oberta i gratuïta per a tothom. Els tiquets es poden adquirir, fins al dia 18 de setembre, als Casals de la Gent Gran i/o Ajuntaments dels diferents municipis de la comarca. Les places són limitades.

L’Ajuntament d’Òdena i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia convida tota la gent gran de la comarca a participar de la celebració del Dia Internacional de la Gent Gran, que cada any té lloc en un municipi diferent i que enguany Òdena repeteix com a amfitriona. En aquest sentit, la regidora de Gent Gran de l’Ajuntament d’Òdena, Vanessa Massons, explicava que “és un honor poder acollir la celebració al nostre municipi, una oportunitat per oferir la nostra hospitalitat i contribuir en la posada en valor de celebracions com aquesta”.

Last modified: 5 de febrer de 2018