Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

R-EVOLUCIONA!

R-EVOLUCIONA! PROGRAMA FORMATIU D’ARTESANIA I CREACIÓ

 

Amb l’objectiu de consolidar i enfortir la comunitat artesana i creadora de la comarca, Anoia en Transició impulsa el programa R-EVOLUCIONA!

La finalitat del programa R-EVOLUCIONA! és consolidar i fer créixer el teu projecte emprenedor d’artesania i creació, mitjançant un programa basat en les necessitats específiques del sector i dissenyat cent per cent a mida per a la comunitat artesana i creadora de l’Anoia.

Tant si estàs en una fase inicial del teu negoci, com si portes més temps amb el teu projecte emprenedor, en poc temps i amb una bona implicació, aconseguiràs marcar un abans i un després en la professionalització de la teva passió per l’artesania i la creació.

Participaràs d’un programa de sis setmanes, molt pràctic i enfocat a resultats, durant el qual accionaràs estratègies i tècniques àgils i innovadores que milloraran la teva activitat emprenedora.

ITINERARI FORMATIU 

El Programa R-EVOLUCIONA! està constituït per 12 sessions formatives que combinen el format presencial i online, contingudes en dos sessions setmanals, del 6 de febrer fins el 14 de març de 2024, en horari de 16 a 19 hores (presencial) i de 17 a 19 h (online).

Durant el programa aconseguiràs:

  • Donar forma al teu model de negoci o revisar l’existent.
  • Accionar un pla de vendes.
  • Crear (o actualitzar) el teu primer catàleg de productes i serveis.
  • Generar un pla de màrqueting.
  • Contactar i realitzar els primers acords amb l’administració pública local i accionar primeres o noves vendes.
  • Accedir a una xarxa de contactes d’empreses locals i potencials primers acords de col·laboració.
  • Generar comunitat i cocrear amb altres emprenedors fomentant possibilitats de col·laboració.
  • Descobrir noves iniciatives i projectes per inspirar-te i ampliar contactes i oportunitats.

Les sessions presencials es realitzaran al Bruc (Ajuntament del Bruc, c/Bruc del Mig, 55) 

CALENDARI I EQUIP FORMADOR 

 

A QUI ES DIRIGEIX EL PROGRAMA?

El programa es dirigeix a emprenedors i emprenedores artesans, artesanes, creadors, i creadores que visquin o treballin a la comarca i que tinguin un negoci vinculat a l’artesania i/o la creació artesanal.

REQUISITS DE PARTICIPACIÓ

Podran participar-hi un total de dotze emprenedors i emprenedores de la comarca amb projectes de recent creació, o amb recorregut, que vulguin aconseguir la consolidació i creixement del seu negoci vinculat a l’artesania/creació. 

Per optar a una plaça hauràs d’omplir la sol·licitud de participació a través del següent enllaç https://forms.gle/pyUMigS65iTrX5o98 tens temps fins el 16/01/2024 inclòs.

L’adjudicació de la plaça es farà per rigorós ordre d’inscripció, sempre que es compleixin els requisits de participació que seran validats per un equip tècnic.

S’informarà a les persones que han optat a plaça i les que no, a través del correu electrònic del projecte anoiaentransicio@gmail.com a partir del 18/01/2024.

Aquest programa forma part del Pla d’Accions 2023-2024 del projecte Anoia en Transició i es desenvolupa amb la finalitat d’afavorir la professionalització del sector artesanal i creatiu de la comarca de l’Anoia.  

El cost del programa està subvencionat al 100% i està liderat pel Consell Comarcal de l’Anoia, en cooperació amb els municipis del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous. Impulsat per la Diputació de Barcelona i el Ministeri de Transició Ecològica i Repte Demogràfic. Col·labora el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya.

Compta amb la participació de @bbintervencions i la col·laboració de @lazzum.