Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Ràdio Igualada, amb la col·laboració del Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Igualada, estrena aquesta temporada el programa “Anoia 33”

9 de setembre de 2020

Un nou espai que acostarà a l’audiència, tots els dimecres a les 13:15 i a les 20:15h, els atractius turístics i les festivitats de tots i cadascun dels municipis de la comarca

L’emissora municipal Ràdio Igualada estrena aquest mes de setembre el programa “Anoia 33”, un nou espai que vol portar l’audiència a visitar, un per un, tots els municipis de la comarca de l’Anoia. S’hi entrevistaran els alcaldes i alcaldesses i també altres protagonistes locals, donant a conèixer els atractius turístics i les properes activitats i festivitats de cada indret. 

L’objectiu del nou programa “Anoia 33”, que compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia a través d’Anoia Turisme i de l’Ajuntament d’Igualada, és donar a conèixer els principals atractius i activitats de la comarca en un moment en què, fruit de l’actual context excepcional, moltes persones prioritzen el turisme i les experiències de proximitat en el seu temps d’oci. 

El proper 16 de setembre, el primer programa inclourà una entrevista amb el conseller de Turisme del Consell Comarcal, Dani Gutiérrez, abordant el panorama actual i les perspectives de la comarca en el vessant turístic. 

El programa el faran possible Aitor Centelles a la direcció i presentació i Xavi Amat a la producció i realització. “Anoia 33” s’emetrà tots els dimecres a les 13:15 i a les 20:15h, amb una durada de 45 minuts. A la ciutat d’Igualada es podrà escoltar a través de la freqüència 103.2 FM i, tant a la capital com a la resta de la comarca, també al web www.radioigualada.cat.

Last modified: 9 de setembre de 2020