Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

S’inicia a Masquefa el curs de preparació de comandes i càrregues amb carretons elevadors en el marc d’Anoia Activa

2 d'octubre de 2017

El passat dilluns 18 de setembre es va iniciar al CTC Masquefa el curs de preparació de comandes i càrregues amb carretons elevadors organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia dins el programa Anoia Activa.

El curs adreçat a persones que es troben en situació d’atur, té l’objectiu de millorar les competències tècniques necessàries per a manipular carretons elevadors i aprofundir en diversos àmbits que faran que els alumnes tinguin els coneixements per desenvolupar aquesta tasca.

La mesura formativa de preparació de comandes i manipulació de carregues amb carretó és un ampliació de la mesura formativa de seguretat en el maneig i conducció de carretons elevadors i plataformes elevadores mòbils de personal que s’ha dut a terme en edicions anteriors.

Enguany la proposta inclou l’apartat de preparació de comandes per ser més competitius, ja que és un element que les empreses sol·liciten.

La finalitat del curs és proporcionar els instruments i eines necessaris per a portar a terme les funcions que caracteritzen la intervenció professional definida. Es pretén assolir el coneixement i el domini d’habilitats i destreses adequades per la tasca professional així com promoure l’autoestima i autoconfiança en els participants facilitant la seva inserció laboral.

El curs consta de 185 hores, de les quals 20 són d’aprenentatges transversals i 165h estan dedicades a aprenentatges específics concrets: Procediments per la preparació de comandes, sistemes i equips per la preparació de comandes, envasos i envalatges i manipulació de carretó.

El programa Anoia Activa, està coliderat amb l’Ajuntament d’Igualada i totes les seves accions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social

Last modified: 5 de febrer de 2018