Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

The Outdoor Center, esport de qualitat i promoció del territori

6 de novembre de 2013

El passat 5 de novembre el Consell Comarcal de l’Anoia i el Club Nordic Walking Catalunya Central van signar un conveni de col·laboració per la promoció, organització i execució d’activitats en el diferents The Outdoor Center de la comarca.

El conveni el van signar el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, acompanyat de Jordi Calpe, vice president i conseller de promoció comarcal i Marijo Aubarell consellera de Turisme i Comerç i Olga Reig Tomàs, presidenta de Club Nordic Walking Catalunya Central.

L’acord de col·laboració estableix per part del Club Nordic Walking Catalunya Central l’organització de 6 activitats anuals de marxa nòrdica més elements de promoció del territori, dues a cada The Outdoor Center de la comarca. Per la seva banda, el Consell Comarcal de l’Anoia en el marc del projecte “Promoció de la marxa nòrdica com activitat saludable a l’aire lliure” de la Diputació de Barcelona, dotarà a l’entitat d’una subvenció de 1000 euros.

Actualment el Consell Comarcal de l’Anoia dins la marca Anoia Turisme és qui gestiona, coordina i promociona el tres TOC (The Outdoor Center) de la comarca a Castellolí, Prats de Rei i Hostalets de Pierola. Els TOC  tenen una funció triple: actuar com a oficines d’informació turística, ser espais de promoció i dinamització d’esports a l’aire lliure i esdevenir centres de millora de la qualitat turística de la destinació esportiva.

Un dels compromisos del Consell comarcal de l’Anoia passa per treballar, dins la marca Anoia Turisme, la destinació del turisme esportiu creant, promocionant i dinamitzant els The Outdoor Center com a centres d’esports a l’aire lliure de l’Anoia. En aquest sentit l’ens comarcal ha apostat pel Club Nordic Walking Catalunya Central perquè confeccioni activitats específiques i amb caràcter obert per a la promoció de la marxa nòrdica dins de cada The Outdoor Center amb la voluntat de dinamitzar la destinació Anoia com a destinació de turisme esportiu.

La voluntat del Consell comarcal de l’Anoia es seguir treballant en el desenvolupaments del THE OUTDOOR CENTER  amb col·laboració de les entitats esportives de la comarca de l’Anoia perquè puguin oferir activitats de qualitat i treballar plegats per ser una comarca referent en el turisme esportiu.

Last modified: 5 de febrer de 2018