Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Tot a punt per l’Anoia Race Tour, aquest cap de setmana a Els Hostalets de Pierola. Esport, gastronomia, turisme (i la final de Lliga)

15 de maig de 2014

Aquest cap de setmana, dissabte 17 i diumenge 18 de maig, tindrà lloc l’Anoia Race Tour a Els Hostalets de Pierola, un dels esdeveniments turistico – esportius més destacats que es desenvolupen a la comarca. Flyer ART 2014[623 KB]

L’Anoia Race Tour és un esdeveniment que permet conèixer el territori a través de l’esport, el turisme i la gastronomia i altres activitats lúdiques i culturals. Per això, a més dels participants que han pogut escollir entre diferents curses en BTT, una cursa a peu o una caminada popular, l’esdeveniment també compta amb els familiars acompanyants i amb el públic en general perquè puguin gaudir de l’experiència i de la vessant gastronòmica i cultural que ofereix la prova. En aquest sentit, en el marc de l’esdeveniment esportiu, s’ha programat diferents activitats complementàries com; visites guiades al CRIP - Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic - i el modernisme als Hostalets de Pierola, concerts i música a l’aire lliure, una fira gastronòmica a càrrec dels productors artesans de la comarca agrupats sota el distintiu L’Anoia del Camp a la Taula i un sopar degustació 5 forquilles. A més, per seguir l’actualitat esportiva s’habilitarà una pantalla gegant per seguir la final de la Lliga entre el Barça i l’Atlètic de Madrid.

Així, al llarg de tot el dia es podran realitzar les visites guiades i hi haurà música en directe a càrrec de l’Escola de Música de Els Hostalets de Pierola, però serà a la tarda - vespre de dissabte quan es concentrarà la màxima activitat.

La trobada firaire “L’Anoia del Camp a la Taula” serà de sis a dos quarts de nou del vespre i participaran els següents productors agroalimentaris: Caves Pagès Entrena (Piera), la cervesa artesana Espina de Ferro (Vilanova del Camí), els elaboradors artesans de fruits secs Mas d’en Nogués (Vilanova del Camí), el celler Can Bonastre Wine Resort (Masquefa), la cervesa artesana Tous d’Anoia (Sant Martí de Tous), la fructicultora Maria Rovira Duran (Piera), la cansaladeria Cal Codina (Sant Martí de Tous), làctics La Tossa (Igualada), la pastisseria casolana La llar dels dolços (Els Hostalets de Pierola) i la fruiteria La Plaça (Els Hostalets de Pierola). Altres artesans no agroalimentaris que també participaran són: la jardineria Arca, l’artesana Laura Soto amb les seves espardenyes artesanes i els jocs i articles de fusta de WoodThinks. Els establiments adherits col•laboradors de la fira són: supermercats SUMA, Cal Sala Cansaladeria, Casal Català Bar Restaurant i el Celler de l’Esteve.

El sopar degustació realitzat amb els productes del territori i elaborats pels restaurants de Els Hostalets de Pierola i productors de l’Anoia s’oferirà de dos quarts de nou a les onze de la nit. Hi haurà degustacions gratuïtes per als primers 400 inscrits a la prova esportiva en qualsevol de les seves modalitats, la resta de participants, acompanyants i visitants podran comprar el seu tiquet el mateix moment per un preu de 6€ a la guixeta. El sopar està obert a tothom qui vulgui tastar la vintena de plats, vins i caves que s’oferiran.

Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport organitzen per quart any consecutiu aquesta prova, dos dies d’esport, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca en família. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família.

Last modified: 5 de febrer de 2018