Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Un resolutiu i afectuós lliurament diplomes als primer auxiliars de la Mediació

6 de juny de 2014

Enmig d’un ambient afectuós i ple de complicitat, aquest dilluns s’ha fet el lliurament de diplomes a les 22 persones que han acabat al curs d’agents d’auxiliars de la Mediació impulsat per l’Ajuntament de Vilanova del Camí i el Consell Comarcal de l’Anoia al municipi vilanoví. La satisfacció i la grata sorpresa per la constància demostrada pels alumnes van ser els aspectes més destacats per part de les representants institucionals.

Amb motiu de l’acte de cloenda del curs, Anahí de Febrer la coordinadora de l’Àrea de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal de l’Anoia va agrair el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, tant a nivell polític com tècnic, i va mostrar la satisfacció per la implicació i la participació en aquest projecte de les 22 persones que li han donat sentit.

Maria Sacasas, la Mediadora del Consell Comarcal també va tenir paraules d’agraïment al grup tot destacant la diversitat i riquesa de les persones que l’han integrat, tant per la diferència d’edat, va dir, com de professió, procedència, ideologia... Sacasa va posar de relleu “el respecte mutu, la humilitat, la generositat i l’entusiasme” demostrat per compartir aprenentatge i iniciar-se en aquest camí de la mediació comunitària.

Per la seva banda, l’alcaldessa Vanesa González, tot just arribada de Calcinaia, va reconèixer l’entrega dels alumnes en aquest projecte, del qual Vilanova del Camí ha estat pioner. González, formada també en mediació, va assenyalar que “de ben segur les eines apreses amb aquest curs serviran per estendre com una taca d’oli la pedagogia de la cultura del pacte” a aquests nous agents de la mediació comunitària que a més a més, no acaben aquí la seva formació.

Tant des del Consell Comarcal com des de l’Ajuntament vilanoví estan disposats a exportar aquesta experiència a altres municipis. A més a més, el grup vilanoví continuarà fent camí plegats tot participant voluntàriament en casos pràctics i mantenint trobades un cop al mes per seguir ampliant la formació. De moment, tenen una cita el dia 7 de juliol.

Last modified: 5 de febrer de 2018