Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Vallbona i el Consell Comarcal ofereixen dues formacions gratuïtes per a entitats i associacions

13 de febrer de 2018


Els assistents treballaran eines de gestió en línia i de treball en xarxa i comptabilitat

L'Ajuntament de Vallbona i el Servei de Participació Ciutadana del Consell Comarcal de l'Anoia, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitzaran els dies 10 i 24 de març dues jornades de formació gratuïta a la Sala Polivalent de l'Espai d'Entitats del municipi. Aquests cursos de formació contínua estan destinats a entitats i associacions i a tècnics, personal, polítics i càrrecs electes dels ens municipals de la comarca.

El primer mòdul, que tindrà lloc el dia 10 de març de 10 a 14 h, oferirà “Eines de gestió en línia i treball en xarxa”. L'objectiu de la jornada serà que els assistents reconeguin les característiques i les avantatges del treball en xarxa, així com que coneguin eines i aplicacions al núvol per al treball col·laboratiu. La formació comptarà amb una part teòrica i una de pràctica, en què es treballarà sobre aplicacions al núvol i aplicacions mòbils, amb exercicis pràctics.

El 24 de març serà el torn del segon mòdul, “Comptabilitat per a associacions”, que també es farà de 10 a 14 h. En aquest cas l'objectiu és introduir i capacitar les entitats en la comptabilitat bàsica i les seves obligacions, adaptant els continguts a les realitats i a les necessitats de les associacions que hi participin. Entre els temes que es tractaran hi haurà les obligacions legals, comptabilitat de partida doble i simplificada, models de liquidació, plans de tresoreria o memòries anuals i econòmiques.

Els interessats a participar a les formacions es poden inscriure fins el 5 de març al correu sllopart@anoia.cat o al telèfon 938051585, indicant nom i càrrec, població, correu electrònic de contacte i mòdul en què s'està interessat. Cada modul compta amb un total de 20 places.

Last modified: 13 de febrer de 2018