Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Visita didàctica dels punts PIT de l’Anoia a Castellfollit de Riubregós

7 de juliol de 2017

El passat dimarts 4 de juliol va tenir lloc una nova sessió de formació per a les empreses de l'Anoia adherides al programa Punts d'Informació Turística impulsat per la Diputació de Barcelona i gestionat des del Consell Comarcal de l’Anoia.

En aquesta ocasió, la sessió va ser una visita de coneixement al territori, concretament a Castellfollit de Riubregós. Els assistents van visitar el castell, van conèixer els serveis de l’empresa Castellfollit Aventura i finalment van descobrir el Priorat de Santa Maria.

photo-2-anoiaLa jornada, va comptar amb prop d’una vintena de participants, de la trentena que actualment formen part dels punts d’informació turístics de l’Anoia. Tots ells són empreses procedents del sector de la restauració, l’allotjament, les activitats turístiques, l’administració, empreses de turisme actiu, patrimoni i museus.

El programa contempla al llarg de l’any realitzar diferent sessions de formació, visites de coneixement al territori i sessions de treball entre agents amb l’objectiu d’estar preparats per oferir informació i assessorament de qualitat a turistes i visitants.

Last modified: 5 de febrer de 2018