Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Acaba el primer curs de comunicació corporativa i 2.0 per promocionar l’Anoia

26 de novembre de 2013

Un grup de persones en situació d’atur de la comarca ha realitzat un curs de formació organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia durant el mes de novembre a les noves instal·lacions del Campus Motor Anoia de Castellolí.

Els alumnes han rebut formació sobre la relació amb els mitjans de comunicació, els diferents documents utilitzats en la comunicació corporativa (pla de comunicació, dossier de premsa, manual d’identitat corporativa, recull de premsa, etc) i les eines de projecció (nota de premsa, roda de premsa, eines 2.0, tant pàgina web com xarxes socials).

El curs s’ha emmarcat en el projecte Kubik, que té com a objectiu impulsar i promocionar l’activitat econòmica a l’Anoia i properament els alumnes realitzaran pràctiques en els departaments de comunicació de diverses empreses de la comarca, on podran aplicar els coneixements adquirits.

El projecte KUBIK està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb el Programa d’ajuts a Projectes Innovadors i Experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012

Last modified: 5 de febrer de 2018