Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Aliança entre el Consell i Fast per promocionar conjuntament el Campus Motor i el Circuit Escola de Castellolí

18 de novembre de 2013

El Consell Comarcal de l’Anoia i Fast Enginyeria (Fast Parcmotor) han signat un conveni de col·laboració per impulsar projectes conjunts i sumar esforços per promocionar les instal·lacions de les quals disposen en el Complex del Motor de Castellolí: el Campus Motor Anoia i el Circuit Escola, respectivament.

Aquest Complex del Motor -on també s’hi troba el Circuit de Velocitat Parcmotor i un polígon adreçat a firmes del sector– és un conglomerat d’equipaments especialitzats que vol contribuir a atraure noves inversions i implantacions empresarials i a dinamitzar econòmicament i socialment la comarca.

Mitjançant aquest acord, Fast Parcmotor podrà disposar del Campus Motor de l’Anoia com un complement a la seva cartera de serveis i oferir-lo als seus clients. El Campus  –promogut i gestionat pel Consell Comarcal- és un centre multifuncional on conviuran la formació especialitzada en el motor, la prestació de serveis de valor afegit per a les empreses, la innovació, l’intercanvi de coneixements i el desenvolupament, així com també projectes de sostenibilitat i ‘smart cities’ vinculats al món del motor. Disposa d’espais modulars que poden acollir múltiples usos associats al motor, ja que poden fer les funcions de tallers, aules-taller, sales formatives, sales de reunions, sales multimèdia, sales d’actes, conferències i presentacions, despatxos, magatzems i espais de treball per a empreses i emprenedors. Es tracta d’un espai ideal per acollir les activitats formatives, institucionals, corporatives i empresarials d’universitats i centres formatius, associacions i federacions, centres de recerca, equips esportius i de competició, clústers, empreses, enginyeries i emprenedors.

En reciprocitat, el Consell Comarcal també inclourà dins la cartera de serveis del Campus el Circuit Escola i el Camp de pràctiques contra incendis que Fast -empresa que es dedica a la formació en conducció de tot tipus de vehicles, a la formació en la lluita contra incendis i a l’organització i la realització d’esdeveniments esportius i del motor- té en les instal·lacions del Parcmotor.
El conveni, signat pel president del Consell Comarcal, Xavier Boquete, i el director de Fast Parcmotor, Marcel Castany, s’estendrà fins al desembre de 2014 i es renovarà de manera anual.

Amb aquesta col·laboració, ambdues entitats es comprometen a col·laborar en la promoció recíproca de les seves instal·lacions de Castellolí, oferint productes conjunts en l’àmbit de la formació en el motor i en l’allotjament i els serveis a les empreses del sector.

Last modified: 5 de febrer de 2018