Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Activa incorpora noves propostes de formació i de suport a empreses, treballadors i desocupats

22 de març de 2017

El projecte Anoia Activa, coliderat pel Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament d'Igualada i cofinanciat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, continua apostant pel desenvolupament econòmic local de la comarca.

El projecte segueix formant les persones en necessitats detectades a la comarca. Dilluns dia 13 va començar la formació en Jardineria i horticultura ecològica a Calaf; el proper mes d’abril començarà un curs de manteniment industrial a la Pobla de Claramunt, a la qual els interessats es poden inscriure a l'adreça de correu electrònic info@anoiaproject.cat; i al setembre a Masquefa, la formació de Preparació de comandes i manipulació de càrregues amb carretó elevador.

Cal destacar que aquest any la Unitat d'orientació del Projecte Anoia Activa col·laborarà amb el Departament de Serveis Socials del mateix Consell Comarcal de l’Anoia. Oferiran orientació laboral i suport en la recerca de feina a les persones en situació d'atur de llarga durada i amb recursos escassos, acompanyant les persones amb més dificultats per accedir al mercat de treball i permetent així una orientació més especialitzada i propera a aquells que més ho necessiten.

Una altra novetat del projecte aquest 2017 és el programa Anoia Social, que vol fer una primera aproximació als projectes d’economia social i solidària de la comarca de l’Anoia, situant-los en un mapa de bones pràctiques. Això ajudarà a donar-los visibilitat i a formar els professionals de la comarca en aquesta temàtica, amb l’objectiu de fomentar la creació d’ocupació en el sector a l'Anoia.

Anoia Activa també es dirigeix a les empreses, oferint seminaris de màrqueting digital empresarial per a les organitzacions de la comarca que vulguin millorar la seva imatge digital, promocionar la marca, identificar nous clients i millorar la seva competitivitat.

El projecte Anoia Activa vol propiciar el desenvolupament d'un entorn que afavoreixi la dinamització socioeconòmica de la comarca, amb la implicació de les entitats locals i agents del territori.

Last modified: 5 de febrer de 2018