Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Motor Anoia llança el projecte “REPTE CONNECTED CAR” per a emprenedors/es que vulguin apostar pel vehicle connectat, cooperatiu i autònom

22 de març de 2017

Els professionals podran presentar solucions tecnològiques i optaran a un premi

El “Repte Connected Car” és una iniciativa publico-privada impulsada pel Campus Motor Anoia en col·laboració amb les empreses, professionals i/o entitats que s’adhereixin a la iniciativa. L’objectiu final és fomentar el vehicle connectat alhora que s’aconsegueix la promoció i formació dels participants.

El projecte llança un repte a emprenedors i emprenedores que tinguin interès en presentar una solució tecnològica (Aplicació informàtica) vinculada amb el vehicle connectat, cooperatiu i autònom. La iniciativa impulsarà solucions donant-les a conèixer i finançant la millor solució.

La participació al #repteconnectedcar2017 podrà ser a nivell individual o en equip de fins a quatre persones. Els participants hauran de registrar-se a la pàgina web www.campusmotor.eu/repte-connected-car a través del formulari d’inscripció. Les persones o equips que s’inscriguin abans del dia 15 de maig podran participar de la formació “Anoia Connected Car Living Lab” mitjançant la qual podran adquirir continguts relacionats amb el Repte i rebran l’assessorament i el suport d’experts per tal que puguin desenvolupar la seva idea.

Per tant, el Repte és una crida a la generació de solucions tecnològiques necessàries per a l’evolució del sector del motor. Al Repte tant hi tenen accés aquelles persones o empreses amb interès d’emprendre un projecte d’aquest tipus, que parteixen de zero i que necessiten d’un assessorament i d’un acompanyament, com aquelles persones o empreses que ja tenen la idea i necessiten l’impuls econòmic per a poder-la desenvolupar.

La data límit per presentar-se al “Repte Connected Car” és el dia 17 de setembre i, abans del dia 23 de setembre, el Campus Motor Anoia comunicarà els projectes que passen a la presentació final i que seran convocats per assistir a una jornada final el dia 26 de setembre on el jurat farà públic el veredicte.

En aquest moment hi ha obert el període per esdevenir col·laborador per aquelles empreses/entitats/associacions que vulguin ser-ne col·laboradores.

Per col·laborar amb aquesta iniciativa cal una aportació d’un mínim de 1.500€ (tant pot ser un import en efectiu com amb serveis d’assessorament, publicitat, etc. o altres instruments/recursos necessaris per la posta en marxa del projecte).

Les empreses/entitats/associacions interessades en col·laborar poden inscriure’s a partir de la pàgina www.campusmotor.eu/repte-connected-car abans del dia 11 d’abril.

El Campus Motor Anoia és una aposta per al desenvolupament del sector del motor i, concretament, pel vehicle connectat, per part del Consell Comarcal de l’Anoia i amb el suport dels ajuntaments de la comarca de l’Anoia. En aquesta línia, el Consell Comarcal de l’Anoia està oferint formació especialitzada vinculada al vehicle connectat, cooperatiu i autònom, amb el suport de Catalunya Emprèn (Generalitat de Catalunya) i està pendent de la resolució del projecte d’especialització i competitivitat territorial (PECT) “Anoia Connected Car Living Lab”.

Last modified: 5 de febrer de 2018