Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia en Transició engega el nou curs amb un complet pla d’accions 

20 de setembre de 2023

Anoia en Transició, el projecte que fusiona artesania i ruralitat a la comarca de l’Anoia i que lidera el Consell Comarcal de l’Anoia, ha engegat el nou curs amb la presentació del pla d’accions  2023-2024, el full de ruta que marca les línies estratègiques per a seguir desenvolupant la marca impulsada des del projecte, ARTISANIA.

La trobada ha servit també per a presentar els nous representats municipals i comarcals que han canviat després de les darreres eleccions municipals i perquè aquests coneguin el projecte.

Entre altres accions, concretament són 28 les que s’han marcat, cal destacar la tercera edició de l’esdeveniment “Experiència artesana” amb tallers oberts que tindrà lloc a finals d’octubre i el mercat rural d’artesania que serà al desembre.

Cal recordar que Anoia en Transició és una iniciativa que va néixer dels petits municipis del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous, que es van unir per cooperar per fer de les poblacions rurals de l’Anoia un referent a Catalunya i al món a través d’un projecte innovador i diferenciador que té com a eix principal l’artesania contemporània, que vol impulsar un model de vida sostenible que generi atracció i dinamisme cap aquest entorn rural, recuperant espais singulars dels municipis, creant relacions de qualitat i noves oportunitats per a les persones. 

Jordi Barón, conseller de Promoció Territorial del Consell Comarcal de l’Anoia ha posat en valor el projecte i ha dit que “Artisania potencia el territori rural de l’Anoia, contribuint a la seva sostenibilitat econòmica, social i mediambiental”.

“Artisania” va néixer en el marc “Anoia en Transició”, una iniciativa que compta amb el suport del Consell Comarcal, la Diputació de Barcelona, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i els ajuntaments del Bruc, Copons, La Llacuna i Sant Martí de Tous.

Last modified: 20 de setembre de 2023