Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Turisme compartirà les millors rutes per descobrir i gaudir els paisatges de la comarca a través del seu perfil a Wikiloc

15 de juny de 2021

A peu, amb bicicleta o a cavall, les rutes es poden consultar i descarregar gratuïtament en aquesta plataforma

El Consell Comarcal de l’Anoia, a través de l’ens Anoia Turisme, ha obert un espai propi a Wikiloc, una de les plataformes en línia especialitzades en rutes de lleure, turisme i esport més populars.  Amb el perfil professional ‘Anoia Turisme’ i sota la modalitat Premium, l’ens comarcal posarà progressivament a disposició de tothom, de manera gratuïta, les rutes, camins i corriols de l’Anoia. 

Les primeres rutes de senderisme que ja apareixen al Wikiloc d’Anoia Turisme, corresponen als tres fulletons publicats, Serres de l’Anoia, La Riera de Carme i Les Valls de l’Anoia. Mica en mica, però, l’espai s’anirà omplint amb altres rutes i modalitats com les de BTT o Ebike. A més, el nou canal de promoció de les rutes d’Anoia Turisme també està obert a la participació de tots els municipis de la comarca perquè hi puguin posar aquells recorreguts més emblemàtics i les rutes més simbòliques del territori. 

L’objectiu és aconseguir un perfil complet i atractiu, on tothom pugui trobar una bona oferta i descarregar qualsevol de les rutes sense haver d’estar registrat a la plataforma Wikiloc, gràcies a la modalitat Premium amb què el Consell Comarcal ha creat el perfil. Qualsevol usuari podrà seguir via GPS les rutes que estiguin disponibles al perfil, a través dels seus dispositius mòbils o rellotges intel·ligents. 

El conseller de Turisme, Dani Gutiérrez, explica que “aquest nou recurs respon a l’estratègia d’Anoia Turisme i els municipis que en formen part, de promoció del territori com un destí de proximitat i sostenible, especialitzat en slow tourism. A través de Wikiloc, tant les persones de la comarca com els visitants d’altres zones que tinguin com a destí l’Anoia, podran gaudir de l’excepcional xarxa de camins que travessa la nostra comarca, tot posant en valor el nostre gran patrimoni cultural i natural”.

Last modified: 15 de juny de 2021