Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoia Turisme organitza un concurs de fotografies a Twitter i Instagram

15 de novembre de 2016

Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia convoca el primer concurs fotogràfic #raconsdelanoia amb l’objectiu de descobrir i promocionar racons de la comarca.
El concurs que ja és obert, convida a tothom, tant visitants com anoiencs, a fotografiar aquells racons de la comarca que més agradin i compartir les fotografies amb l’etiqueta #raconsdelanoia #anoiaturisme a Twitter o Instagram. El motiu pot ser qualsevol lloc o paratge de l’Anoia.

Un jurat format per un tècnic en turisme del Consell Comarcal de l’Anoia i dos professionals de la fotografia i la comunicació valoraran que les imatges reflecteixin bé el lloc, l’espai o el paisatge escollit i també es tindrà en compte l’originalitat. El premi per al guanyador serà una nit d'allotjament rural en cap de setmana per a dues persones a Cal Senyoret a Pujalt.

Les fotografies hauran de ser fetes en el període del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs. Les fotos han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). El termini per penjar fotografies acaba el dia 7 de desembre.
Per a més informació es poden consultar les bases del concurs al blog anoiaturisme.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018