Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Anoiaproject obre un perfil 2.0 per fer arribar les oportunitats de formació i ocupació a la comarca

4 de febrer de 2014

Per tal de donar a conèixer els projectes que s’estan duent a terme, així com totes les formacions, el Departament de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia fa una aposta decidida per a la difusió 2.0.

Aprofitant l’ampli abast de públic on arriben les xarxes socials, s’ha creat el perfil Facebook d’Anoia Project (https://www.facebook.com/AnoiaProject), on periòdicament s’informa dels projectes del departament, dels períodes d’inscripció dels cursos, les ubicacions, el perfil d’alumnes per a cada curs, els actes que es duen a terme en el departament i d’altres informacions que poden ser d’interès.

La pàgina web www.anoiaproject.cat, a més, permet inscriure’t als cursos de forma telemàtica, així com sol·licitar informació i/o assessorament mitjançant el servei de xat del departament. L’horari del servei de xat és de dilluns a divendres de 10 a 12h i els dijous a la tarda de 17 a 18h. En aquest horari l’equip tècnic de l’Àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació resta a la disposició de les persones interessades per resoldre qualsevol qüestió que sigui del seu interès.

Campus Motor estrena web i perfil a facebook
Per la seva banda, el Campus Motor Anoia, gestionat pel propi Consell Comarcal de l’Anoia, disposa també de la seva pròpia pàgina web www.campusmotor.eu amb els serveis que ofereix, la descripció dels diferents espais, les noticies,...A més disposa també d’un perfil Facebook (https://www.facebook.com/CampusMotor) i està present a la xarxa social twitter (@campus_motor) amb tota l’actualitat de les accions que es desenvolupen a l’edifici, així com la previsió d’actuacions.
Amb aquestes accions, l’Àmbit d’Estratègies per a l’Ocupació fa un pas endavant amb la comunicació mitjançant les eines 2.0.

Last modified: 5 de febrer de 2018