Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Aquest dissabte Anoia Race Tour

22 de maig de 2013

Més de cinc-centes persones s’han apuntat a una activitat esportiva i 400 al sopar degustació.

Aquest cap de setmana, dissabte 25 i diumenge 26 de maig, tindrà lloc l’Anoia Race Tour a Sant Martí de Tous. Es tracta d’un esdeveniment que permet conèixer el territori a través de l’esport, la gastronomia i altres activitats lúdiques i culturals. Els participants han pogut escollir entre diferents curses en BTT, una cursa a peu o una caminada popular amb diferents opcions segons el nivell de dificultat. A més a més, l’activitat es combinarà amb un menú degustació amb productes del territori a càrrec dels restaurants de la zona.

L’Anoia Race Tour pretén ser un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també puguin gaudir de l’experiència. Per això, hi ha l’opció d’acampada lliure on hi haurà un seguit d’activitats complementàries, sopar i música a l’aire lliure durant dissabte tarda i nit. També s’ha organitzat una fira de productors agroalimentaris de la comarca amb embotits i formatges, pa i coques, mel i fruits secs.

Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport organitzen per tercer any consecutiu l’Anoia Race Tour, dos dies d’esport, gastronomia i cultura que permeten conèixer i gaudir de la comarca en família. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família.

Last modified: 5 de febrer de 2018