Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Arrenca el programa d’activitats dels The Outdoor Center – Un curs d’especialització en marxa nòrdica més visita gastronòmica a Fruits Secs Cal Termes inaugurarà la temporada

15 d'octubre de 2013

Programa Outdoor 2013 [389 KB]
Diumenge 19 d’octubre el Outdoor Center dels Hostalets de Pierola engega la temporada amb un curs d’especialització en marxa nòrdica més una visita gastronòmica a l’empresa Fruits Secs Cal Termens, una jornada completa que combina l’esport amb el turisme gastronòmic. Els esportistes participants tindran l’oportunitat de millorar la seva tècnica de la mà de professionals especialitzats, realitzar un recorregut de 7 kilòmetres amb 220 m de desnivell i acabar la jornada amb una visita guiada a l’empresa especialitzada amb l’Atmella Marcona Salada, reconeguda amb el premi London Great Taste Awards 2007.

La sortida serà a les 9:00h del matí a l’Alberg Can Roviralta dels Hostalets de Pierola i l’arribada serà a les 13:00h aproximadament. Aquesta activitat en concret està organitzada per Anoia Turisme del Consell Comarcal de l’Anoia, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i el Club Nòrdic Walking Catalunya Central. Les persones interessades en participar poden inscriure’s en el punt de sortida o poden adquirir les seves inscripcions a preu d’entrada anticipada a través del portal de comerç de proximitat de la comarca www.igualadashowroom.cat.

The Outdoor Center són centres d’activitats esportives a l’aire lliure situats a l’Anoia que volen promoure l’activitat física a partir del coneixement i promoció del territori mitjançant la realització de rutes a mida ja sigui a peu, en btt o altres mitjans. Des dels The Outdoor Center s’organitzen activitats en grup i guiades per monitors especialitzats en diverses modalitats esportives. Fins a dia d'avui, The Outdoor Center compta amb tres punts d'activitat: a l’Alta Anoia -Els Prats de Rei, Anoia Sud - Els Hostalets de Pierola i Castellolí. The Outdoor Center està promogut pel Consell Comarcal de l'Anoia sota la marca Anoia Turisme.

Amb aquest curs d’especialització en marxa nòrdica arrenca el programa d’aquesta temporada dels The Outdoor Center, el proper serà el 3 de novembre amb al 2a Caminada intergeneracional més esmorzar i visita guiada per les instal·lacions del Centre de Restauració i Interpretació Paleontològic, el següent el 16 de novembre amb un tast de marxa nòrdica més maridatge d’embotits i cervesa artesana de l’Anoia, a continuació serà el 14 de desembre amb un tast de marxa nòrdica de Nadal més Caga Tió i l’últim del trimestre tindrà lloc el 15 de desembre amb la 2a Pedalada en BTT per la Marató de TV3.

Last modified: 5 de febrer de 2018