Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal cedeix bicicletes de muntanya al The Outdoor Center d’Hostalets de Pierola

21 d'octubre de 2013

L’empresa SAC Pedagogia i Lleure SCP podrà disposar de 15 bicicletes i 15 cascs. L’empresa coordina l’Alberg Rural Can Roviralta, on s’ubica The Outdoor Center de l’Anoia Sud

Des del passat dimarts 15 d’octubre, The Outdoor Center (TOC) de l’Anoia Sud podrà disposar de les 15 bicicletes de muntanya BH Over-X Deore i de 15 cascs BTT Proton amb visera que el Consell Comarcal cedeix amb l’objectiu de promocionar el turisme esportiu a l’Anoia.

El conveni, signat pel president del Consell Comarcal, Xavier Boquete,  l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Daniel Vendrell i el representant de l’empresa on s’ubica el TOC, Roger Rius, estableix que la cessió del material es realitza tenint en compte la voluntat d’Anoia Turisme: donar a conèixer la comarca i els recursos i productes, així com la nostra riquesa paisatgística i les rutes existents al territori on poder practicar la bicicleta de muntanya.

Amb la cessió de les bicicletes de muntanya i els cascs, el Consell Comarcal considera que desenvolupa una de les voluntats d’Anoia Turisme: contribuir al desenvolupament, tant quantitatiu com qualitatiu, de l’Anoia com a mercat turístic, dins d’un projecte comarcal global de turisme.

De fet, un dels compromisos del Consell comarcal de l’Anoia passa per treballar, dins la marca Anoia Turisme, la destinació del turisme esportiu creant, promocionant i dinamitzant els The Outdoor Center com a centres d’esports a l’aire lliure de l’Anoia. Després de la signatura del conveni, els TOC, que tenen una funció triple: actuar com a oficines d’informació turística, ser espais de promoció i dinamització d’esports a l’aire lliure i esdevenir centres de millora de la qualitat turística de la destinació esportiva, passen a ser gestionats, coordinats i promocionats pel Consell Comarcal de l’Anoia, sota la marca Anoia Turisme.

Així doncs, amb l’acord entre el president del Consell Comarcal i l’alcalde dels Hostalets, Anoia Turisme organitzarà esdeveniments i tasques de dinamització al territori. Per la seva banda, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es responsabilitza del servei d’atenció als visitants, així com la gestió de les bicicletes, les rutes, els GPS...

Last modified: 5 de febrer de 2018