Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Arriba la cinquena edició de l’Anoia Race Tour, esport i gastronomia per a tots els públics. Enguany se celebrarà a La Pobla de Claramunt el pròxim dissabte 4 i diumenge 5 d’abril

5 de març de 2015

La Pobla de Claramunt serà la població amfitriona que aquest any acollirà l’Anoia Race Tour, l’esdeveniment esportiu i gastronòmic amb activitats per a tots els públics que enguany celebra la seva cinquena edició. La cita d’aquest any coincideix amb Setmana Santa, concretament serà el dissabte 4 d’abril i diumenge 5 d’abril, dos dies d’esport, gastronomia i cultura per gaudir de la comarca en família.

 

Com a novetat, l’edició d’enguany acull la VolCat (volta a Catalunya per etapes amb bicicleta de muntanya d’àmbit internacional) que tindrà lloc el dissabte 4. Així, la sortida de la cursa en BTT serà a les 9 del matí, tant pels concursants de la VolCat com pels de la cursa bàsica, al migdia s’inaugurarà la fira gastronòmica de productes de l’Anoia: “Anoia, del Camp a la Taula”, i a la tarda començarà “l’atac al Castell”. Sigui caminant o a contrarellotge, intentant ser el més ràpid, els participants hauran de pujar al Castell. L’arribada a dalt estarà plena de sorpreses, animació i avituallament. Diumenge serà el dia de les activitats familiars.

En el moment de la presentació de l’esdeveniment, l’alcalde de la Pobla de Claramunt, Santi Broch i Miquel, es mostrava molt satisfet per haver estat escollits els amfitrions de l’ART d’enguany ja que, “suposa una gran oportunitat per promocionar el municipi i donar a conèixer la nostra oferta cultural”. Per la seva banda, Ramon Prat, responsable d’Ocisport, va destacar que “tot el món de la BTT estarà a la Pobla” i va ressaltar les novetats d’aquesta edició com l’atac al Castell de Claramunt. La consellera de turisme i comerç del Consell Comarcal de l’Anoia, Maria Josep Aubarell, va posar en valor el vessant més familiar i turístic de l’esdeveniment i va destacar el caràcter itinerant de l’activitat “que ens permet promocionar tots els municipis de la comarca i  posicionar l’Anoia com a centre neuràlgic d’activitats a l’aire lliure”. Aubarell va afegir que “l’Anoia Race Tour pretén ser un esdeveniment familiar on els acompanyants dels esportistes també puguin gaudir de l’experiència”.

L’Anoia Race Tour està organitzat per Anoia Turisme des del Consell Comarcal de l’Anoia juntament amb l’empresa d’esdeveniments esportius Ocisport. L’objectiu de l’esdeveniment és oferir una oferta de qualitat a la vegada que es posiciona l’Anoia com un dels millors destins pel turisme esportiu i en família.

Last modified: 5 de febrer de 2018