Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Campus Motor Anoia creix amb aliances. Aquest mes de març s’han signat convenis de col·laboració amb el Clustermoto i amb Secretaria General de l’Esport.

5 de març de 2015

El Campus Motor Anoia ha signat aquest mes de març un conveni de col·laboració amb Clustermoto. Clustermoto, una Agrupació d’Empreses Innovadores sense ànim de lucre i amb personalitat jurídica, representa actualment a 50 empreses innovadores del sector del motor i que entre els seus objectius treballa per impulsar la col·laboració entre empreses, per afavorir la generació d’idees i sinèrgies entre aquestes i desenvolupar el sector.

En aquest conveni, ambdues entitats, es comprometen a tenir una col·laboració continuada amb l’objectiu que el Campus Motor de l’Anoia pugui donar resposta a les necessitats de les empreses associades al clúster.

La col·laboració entre ambdues entitats no és nova, doncs a finals del 2014, el Clúster va apostar fermament amb les instal·lacions anoienques celebrant el 1r Networking Clustermoto. En aquesta jornada es varen presentar 2 projectes finalistes del MID del sector de la motocicleta, i es va dur a terme la conferencia “Capacitat de canvi i innovació en un entorn de crisis” per part del Coach Xesco Espar. Posteriorment es van realitzar diverses taules rodones entre empresaris, així com un match-making entre les empreses associades al clúster.

Aquesta setmana s’ha formalitzat també la signatura de conveni amb la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Un acord adquirit fruit de la visita que va fer el Secretari General de l’esport, Ivan Tibau acompanyat del director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, i el subdirector general d’activitats esportives i infraestructures del Consell Català de l’Esport, Oriol Marcè el passat mes de novembre.

Amb aquest conveni, la Secretaria General de l’Esport es compromet a incloure el Campus Motor Anoia dins el conjunt d’equipaments disponibles a l’abast de les activitats de les entitats esportives de Catalunya de Catalunya, així com col·laborar i difondre activitats esportives en els àmbits: institucional, formatiu i de recerca esportiva. Aquest acord permetrà al Campus Motor Anoia, fer més extensa la seva activitat també al món de l’esport, un sector estratègic per l’equipament, conjuntament amb el motor i la sostenibilitat.

Last modified: 5 de febrer de 2018