Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Assemblea del Consell Consultiu de la Gent Gran

20 de febrer de 2012

El proper dijous 23 de febrer a 2/4 d’11 del matí tindrà lloc l’Assemblea General del Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Anoia, a la seu del Consell Comarcal de l’Anoia.

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca de l’Anoia (CCGGA) és un òrgan de participació i consulta que acull el Consell Comarcal de l’Anoia amb l’objectiu de fomentar la participació de les persones grans en la societat, entre altres finalitats.

Després de la seva constitució el gener del 2009, el CCGGA no ha parat de caminar. En aquest sentit són moltes les accions que el 2011 s’han dut a terme per afavorir el benestar de la gent gran. Però també hi ha propostes de treball interessants a desenvolupar durant el 2012 per seguir en la tasca de sensibilització i promoció de les persones grans de la comarca.

Així, aquest proper dijous s’exposarà la memòria del 2011 i el pla de treball per l’any 2012, també es ratificaran els membres de la junta permanent, entre altres punts de l’ordre del dia. Enguany, l’acte comptarà també amb la participació de Esteve Pi i Riera i Joaquim Font Martorell , tècnics de l’Oficina de la Gent Gran Activa (OGGA) així com també amb el seu director, Agustí Vila i Segura.

L’acte és obert a tots el membres del CCGGA, a les persones grans interessades així com també a aquells tècnics i professionals que treballen en l’àmbit de la gent gran.

Last modified: 5 de febrer de 2018