Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

The Outdoor Center começa a pedalar

22 de febrer de 2012

El projecte per convertir l'Anoia en el referent del turisme actiu a l'aire lliure, vol arribar a les 2.000 pernoctacions el primer any.

Dissabte 18 de febrer es va donar el tret de sortida a The Outdoor Center, el centre d’activitat a l’aire lliure de la Catalunya Central promogut per AnoiaTurisme.

A la inauguració van participar-hi Pere Massana, president del Consorci per la Promoció Turística de l'Alta Anoia, Jordi Calpe, vicepresident del Consell Comarcal de l’Anoia, Jordi Subirana, diputat delegat de Comerç i Esports de la Diputació de Barcelona, i l'alcalde dels Prats de Rei, Francesc Duocastella, acompanyats del ex ciclista i penta campió del Tour de France, Miguel Indurain.

Tots ells van coincidir amb la voluntat de treballar plegats, sumar esforços entre institucions, agents públics i privats i posicionar l’Anoia com al centre neuràlgic d’activitats a l’aire lliure, especialment de la BTT, de la Catalunya Central. Abans de la inauguració oficial, diferents equips ciclistes de la comarca i de la Catalunya Central, van poder fer una ruta amb Miguel Indurain amb bicicleta. Paral·lelament també es va fer una sortida de marxa nòrdica. Les sortides van aplegar més de 300 aficionats i curiosos de la BTT i el senderisme.

The Outdoor Center, ubicat al municipi de Prats de Rei, oferirà serveis com a oficina d’informació turística, a més de treballar per la dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure de la Catalunya Central. Així, oferirà la realització de rutes de gran format, amb BTT, marxa nòrdica, entre altres, de diferents nivells i diferents distancies. Oferirà rutes per l’Anoia, però també rutes per les comarques centrals com el Bages i la Segarra.

Per realitzar aquestes tasques de turisme, de dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure, l’empresa Ocisport gestionarà tots aquests serveis. Ocisport s’ha marcat com a objectiu aquest primer any 2012 aconseguir les 2000 pernoctacions.

Last modified: 5 de febrer de 2018