Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Bases concurs Instagram #JOCOMPROALANOIA

Fotografia la teva experiència realitzant la compra al poble i publica la imatge a Instagram utilitzant l’etiqueta #jocomproalanoia. Podràs guanyar paneres amb productes de proximitat, àpats a restaurants de la comarca i un cap de setmana en un allotjament rural de l'Anoia per a dues persones .

 

Com funciona

Fotografia la teva experiència realitzant la compra en algun comerç de poble de l'Anoia entre el 20 de novembre i el 31 de gener i publica-la a Instagram utilitzant el hashtag #jocomproalanoia.

Volem que les imatges reflecteixin la temàtica del concurs; la teva compra, la botiga, un gest, un motiu del perquè compreu a poble,.... i ha d'estar feta a l'Anoia. Pots presentar tantes fotografies com vulguis mentre tinguin la temàtica indicada

Com participar

Participaran en el concurs els autors de les fotografies penjades a Instagram amb l'etiqueta #jocomproalanoia i que siguin seguidors del perfil  a Instagram @anoiacamptaula.

La foto ha d'haver estat capturada dins la comarca de l'Anoia i ha d'indicar a quin municipi. Les fotos que no siguin de l'Anoia no entraran al concurs.

La imatge ha de reflectir la temàtica del concurs; la teva compra, la botiga, un gest, un motiu del perquè compreu a poble,.... .

Podrà participar en el concurs qualsevol persona física, major de 18 anys.

Es poden penjar tantes fotografies com es desitgi. La participació al concurs és gratuïta.

Termini

El termini de participació en el concurs començarà el 20 de novembre i finalitzarà el 31 de gener de 2019 a les 23:59h.

Selecció del guanyador

Membres del Consell Comarcal de l'Anoia realitzaran una preselecció en la qual es valorarà la creativitat i originalitat de la fotografia en la relació amb el tema proposat.

Aquestes imatges finalistes es donaran a conèixer el dia 4 de febrer als seguidors de Facebook i Instagram de l'Anoia del Camp a la Taula per tal que aquests votin la imatge que més els agradi. Els usuaris podran votar del 4 al 8 de febrer . Del recompte total de vots entre les dues xarxes, en sortirà les fotos guanyadores, tantes com premis, que s’anunciarà el dia 12 de febrer.

El concurs podria quedar desert d'algun premi si el jurat ho considera oportú.

Els guanyadors  seran  contactats a través d'un missatge a la seva fotografia

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram amb l'etiqueta #jocomproalanoia podran ser utilitzades pel Consell Comarcal de l’Anoia en futures campanyes de promoció, web i perfils de xarxes socials.

Protecció de dades

Us informem que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer del Consell Comarcal de l’Anoia.

Acceptació de bases i condicions

La publicació d'imatges a Instagram amb l'etiqueta #jocomproalanoia implica l'acceptació d'aquestes bases. Pujar les fotografies a Instagram amb l'etiqueta #jocomproalanoia implica l'autorització perquè ens posem en contacte amb el guanyador/a a través d'un missatge a la fotografia. La participació en el concurs implica també l'acceptació de totes les condicions d'Instagram que podeu consultar a instagram.com/legal/terms