Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Campanya del Consell Comarcal de l’Anoia per a conscienciar els més joves que cal quedar-se a casa per contenir el coronavirus

2 d'abril de 2020

La iniciativa ‘Jo em quedo a casa, i tu?’ recorda als i les joves que cal respectar estrictament les mesures de confinament per a protegir la comunitat en el seu conjunt

El Consell Comarcal de l’Anoia, a través del departament de Joventut, està impulsant des de l’inici de la pandèmia per coronavirus un seguit d’estratègies per ajudar a fer del confinament un període més divertit pel jovent, així com per contribuir favorablement al moviment del cos mitjançant vídeos esportius i d’activitat física.

Ara, però, Anoia Jove vol incidir també en la importància que els joves segueixin respectant les ordres de confinament i no surtin de casa tret dels supòsits previstos per la normativa. El fet que no siguin el col·lectiu amb més afectació de la malaltia, no significa que siguin immunes ni que no puguin ser portadores del virus i afectar altres persones més vulnerables.

Des del Consell Comarcal es recorda que, si tothom respecta el confinament, es podrà contenir de manera més efectiva la pandèmia i contribuir a tenir cura de tota la comunitat. Per això, amb la iniciativa que porta per títol ‘Jo em quedo a casa, i tu?s’ha decidit donar veu als i les joves de la comarca, perquè expliquin en primera persona a altres joves per què s’estan quedant a casa i que, d’aquesta manera, tots en prenguin consciència. Els nois i noies participants han enregistrat un seguit de càpsules de vídeo des de les seves llars que es poden visualitzar al web anoiajove.cat i als perfils d’Anoia Jove a les xarxes socials.

Last modified: 2 d'abril de 2020