Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Campus Motor Anoia ofereix una formació de futur relacionada amb el cotxe connectat i autònom

26 de gener de 2017

Els alumnes aprendran sobre desenvolupament, seguretat, ludificació i gestió empresarial

Campus Motor Anoia ofereix a les seves instal·lacions de Castellolí la formació “Anoia Connected Car Living Lab”, dirigida a persones amb perfil emprenedor i amb motivació per adquirir i aplicar continguts del vehicle autònom i connectat. Els participants aprendran sobre el desenvolupament i seguretat de vehicle connectat, cooperatiu i autònom, nous conceptes de mobilitat urbana, el paper dels operadors d’infraestructures que suporten aquest tipus de vehicles així com l’impacte i les oportunitats que generarà la presència d’aquests vehicles, i també sobre les mesures de ciberseguretat que s’han de dissenyar per evitar els mals usos d’aquesta tecnologia, entre d’altres. També es formarà a l’alumnat sobre els processos de gamificació i el designThinking, tractant temàtiques que van des del propi procés de gamificació fins a la categorització dels jugadors tipus, segons comportament a l’hora de jugar. A més, aquesta formació també inclou temari d’emprenedoria per a tenir eines que prendran una importància cabdal pels alumnes amb un projecte de futur relacionat amb el vehicle connectat.

La formació comptarà amb professorat provinent d'empreses i entitats referents en la temàtica com Applus IDIADA, RACC, SEAT, Eurecat, Servei Català de Trànsit, UOC, Ajuntament de Barcelona, Abertis, Ericsson, Pildo, Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (UPC), Geomotion Games i Computer Vision Center (UAB). Els professors experts avaluaran el projecte empresarial i valoraran la implicació de cada persona i el treball del grup.

El curs es desenvoluparà a partir del dia 7 de febrer fins el 30 de maig, els dimarts de 9h a 14:30h i de 15:30h a 19h, a les a les instal·lacions del Campus Motor Anoia. Per a inscriure's cal enviar un correu electrònic a info@campusmotor.eu amb les dades personals (nom, cognoms, direcció i telèfon de contacte) i el CV. A la mateixa adreça també es pot sol·licitar més informació.

La formació està finançada al 100% pel Consell Comarcal de l'Anoia (Campus Motor Anoia), el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn i el Fons social Europeu de la Unió Europea, per tant, a l’alumne no li suposarà cap cost. Aquesta formació també compta amb la col·laboració del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) i Applus IDIADA.

Aquesta formació està relacionada amb el projecte d'especialització i competitivitat territorial (PECT) del mateix nom de la formació “Anoia connected car living lab”, impulsat entre d'altres pels Consell Comarcal de l'Anoia, els ajuntaments de Castellolí i Igualada, Parcmotor Castellolí, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), el Clúster de l'Automoció de Catalunya i el Clustermoto, i que té per objectiu que l'Anoia formi part d'una estratègia i de l'ecosistema de consolidació del vehicle connectat i autònom a Catalunya.

Last modified: 5 de febrer de 2018