Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Canvi de dates en la Formació per a gent gran “Millora de la gestió i dinamització de les juntes dels casals municipals”

27 de maig de 2013

El Consell de la Gent Gran de l’Anoia amb la col·laboració del Consell Comarcal de l’Anoia organitza una formació gratuïta dirigida a persones grans titulada “Millora de la gestió i dinamització de les juntes dels casals municipals”.

Aquesta formació es realitzarà els dimarts 11 i 18 de juny de 10 a 13:30h i el dijous 27 de juny de 10 a 13:30h. Amb aquest canvi de dates, les inscripcions tornen a estar obertes a totes les persones grans interessades en realitzar la formació i serà efectiva enviant un correu electrònic a gentgran@anoia.cat o bé per telèfon 938051585 (extensió 5) facilitant el nom, cognoms, telèfon i adreça electrònica. Les places són limitades i per aquest motiu s’atendran segons rigorós ordre d’inscripció.

Es tracta d’una formació impulsada per la Junta Permanent a fi d’actualitzar o aprendre nous coneixements sobre la gestió d’associacions de gent gran.
Així doncs, els objectius principals de la formació són: millorar la gestió i l’organització de les juntes de casals mitjançant l'aprenentatge i el perfeccionament d'activitats relacionades amb la gestió d’associacions que repercuteixin tant en benefici propi de la junta com de tot el casal, propiciar en els/les participants d’estratègies per establir relacions fora del casal amb l’objectiu d’ampliar el número de socis/sòcies i la presència a l’ entorn social de l’associació, propiciar la informació i les bases necessàries tant per a la creació d'una associació de gent gran com per a la recerca de recursos externs una vegada que ja està creada, promocionar l’associacionisme de gent gran com una opció de vida propera a la realitat de cada poble; dotant als assistents/assistentes i saber realitzar i portar el pressupost i la comptabilitat de l’associació.

Last modified: 5 de febrer de 2018