Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Trobada anual de les ADF a Òdena

29 de maig de 2013

El dissabte 18 de maig va tenir lloc a Òdena la Trobada Anual de les ADF de l'Anoia que se celebra anualment i marca el punt d'inici de la campanya de prevenció i extinció d'incendis forestals.

Prop d’un centenar de voluntaris de les ADF Òdena, Masquefa, Piera, Sant Martí de Tous, Argençola, Castellolí, Jorba, Vilanova del Camí, Castellfollit de Riubregós, Santa Maria de Miralles, El Bruc, La Llacuna, Vallbona d’Anoia van participar de la jornada en la que també hi van assistir membres del Cos de Mossos d’Esquadra, Cos d’Agents Rurals, Protecció Civil, Secretariat d’ADF de Catalunya, Bombers de la Generalitat, Mitjans aeris dels Bombers.

una descàrrega d’aigua d’un avió AVAAl llarg del matí es va fer la xerrada "Paradoxa d'extinció i el problema marc dels incendis forestals a la conca mediterrània" a càrrec de la Fundació Pau Costa. Seguidament va tenir lloc l’esmorzar popular i va tancar la jornada l’exhibició dels efectius aeris d'extinció d'incendis forestals per la campanya d'estiu 2013, entre els que destaquem l’exhibició de l’helicòpter bombarder dels Bombers amb una descàrrega d’aigua amb “Bambi Bucket” i d’una descàrrega d’aigua d’un avió AVA.

La jornada va ser organitzada per la Federació d'ADF de l'Anoia, l'ADF d'Òdena, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena, el Consell Comarcal de l'Anoia, la Diputació de Barcelona, la Fundació Pau Costa i els Bombers de la Generalitat.

L’ADF d’Òdena, com amfitrió de la jornada, va obsequiar a tots els participants  amb un lot de productes alimentaris ecològics d’Òdena: oli, mel i vi, donant a conèixer així els productes agroalimentaris i de proximitat que té el municipi.

Last modified: 5 de febrer de 2018