Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Capellades acull aquest diumenge la trobada d’Instagrammers #CAPELLADESesmoltMES

27 de maig de 2015

Amb el lema #CAPELLADESesmoltMES, la Gerència de Serveis de Turisme de Diputació de Barcelona, a través del seu perfil Barcelona és molt més (@BCNmoltmes), l’Ajuntament de Capellades i Anoia Turisme, amb la col·laboració de l’associació d’instagrammers DescobreixCatalunya (@DescobreixCatalunya) han preparat una trobada d’instragrammers que tindrà lloc el diumenge 31 de maig a Capellades. Una trobada destinada a conèixer el municipi d’una manera divertida i entretinguda.

Els participants arribaran a les 9.30h del matí, a la seu del Molí Paperer de Capellades, per recollir les acreditacions i on s’oferirà un petit esmorzar amb productes típics de la zona. Cap a les 10.45h, començarà l’itinerari per la ciutat visitant espais com el Molí Paperer, el Nucli Antic i l’Abric Romaní-Neanparc i, opcionalment, el Castell de Claramunt.

Totes les persones que participin de l’acte a través del seu perfil a instagram i pengin les fotografies realitzades al llarg de la jornada, tant amb dispositiu mòbil com amb càmera, i amb les etiquetes oficials de la trobada #CAPELLADESesmoltMES #BCNmoltmes #molipaperer i #descobreixcatalunya, participaran en un concurs on s’escolliran les fotografies que millor recullin l’esperit de l’acte. Totes les fotografies, hauran de complir les condicions de la xarxa social Instagram. El termini per a presentar- les acabarà el dimecres 3 de juny, a la mitjanit.

El Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, es mostra satisfet d’acollir aquesta trobada, una nova manera de promocionar el territori  a través de les xarxes socials. I és que l’ens comarcal veu la fórmula on-line com un bon canal de promoció directa. Així el  passat 22 d’abril es va gravar a Sant Martí de Tous una experiència del portal “Minubetrip” amb la presència de 4 bloggers d’àmbit espanyol i properament, al mes de juliol, es realitzarà un Press Trip, un programa de promoció turística dirigit a la premsa especialitzada.

Last modified: 5 de febrer de 2018