Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

L’Oficina Jove de l’Anoia expedeix els carnets internacionals d’alberguista, estudiant i professor

4 de juny de 2015

Des del mes de maig ja podeu tramitar diversos carnets internacionals a l’Oficina Jove de l’Anoia del Consell Comarcal. Entre aquest, s’ofereix la possibilitat de tramitar els carnets d’alberguista -en les modalitats d’alberguista jove, alberguista adult, alberguista familiar i alberguista monoparental-, el carnet d’estudiant internacional (ISIC International Studient Identity Card) i el carnet de professor/a internacional (ITIC International Teacher Identity Card).

Els carnets internacionals d’estudiant i professor estan reconeguts per la UNESCO i la Comunitat Europea i permeten gaudir d’avantatges i descomptes arreu del món.

Els carnets d'alberguista faciliten l’accés als albergs de la XANASCAT. Alhora permeten gaudir de les més de 4.000 instal·lacions de la International Youth Hostel Federation (IYHF) situades als principals indrets turístics del món. El carnet dóna accés a nombrosos descomptes i ofertes en tots aquells àmbits vinculats al món de l'alberguisme que es poden dur a terme en el territori català: turisme, esport, aventura, oci, cultura, art, gastronomia ...

Per a més informació sobre la documentació que cal presentar per fer el tràmit, així com del preu, podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia mitjançant el correu electrònic anoia@oficinajove.cat, el telèfon 93 805 15 85, el Facebook Anoia Jove o bé enviant un Whatsapp al  679 964 662.

Last modified: 5 de febrer de 2018