Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Celebració de l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Anoia

1 de març de 2017

El proper dijous 2 de març a les 10 del matí se celebrarà l’Assemblea General del Consell de la Gent Gran de l’Anoia a la mateixa seu del Consell Comarcal de l’Anoia.

Enguany, l’ordre del dia de la convocatòria serà la següent: ratificació de la designació dels membres de la Junta Permanent, l’aprovació de la memòria d’activitats del 2016 així com també la presentació de la proposta de pla de treball pel 2017. En aquest últim punt, subratllar la voluntat que durant el 2017 es desenvolupin més accions entorn la campanya Tracta’m bé de prevenció de situacions de maltractaments a les persones grans.

Alhora, també es veu prioritari analitzar els diferents àmbits els quals preocupa les persones grans (dependència, maltractaments, fiscalitat i comunicació,) per després poder comparar-ho amb altres territoris com són Garraf i Alt Penedès. Seguidament a l’acta hi haurà un torn obert de paraules i finalment es donarà la propera convocatòria per a la següent Junta Permanent.

Des del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia ens satisfà convidar, com cada any, a tots/es els tècnics/ques, professionals i altres de l’àmbit de la vellesa de la comarca així com també a les persones grans interessades per informar-se sobre què ha treballat, treballa i pot treballar el Consell de la Gent Gran de l’Anoia.

Last modified: 5 de febrer de 2018