Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Cerca d’entitats anoienques amb voluntariat per celebrar el Dia del Voluntariat. El Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada cerquen entitats que tinguin voluntariat.

6 de novembre de 2014

El proper divendres 5 de desembre les dues administracions volen commemorar el Dia Internacional del Voluntariat.
A petició de les entitats participants al projecte Voluntariat Sènior a l’Anoia (Fundació Privada Àuria, Consorci Sociosanitari de l’Anoia, Creu Roja Anoia, Càritas Arxiprestal Anoia-Segarra, Fundació Sanitària Sant Josep, AMPA Mare de Déu del Portal, Xarxa d’entitats de gent gran de Capellades i Atlas Fundació Sociocultural) i també del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, neix el desig de celebrar la diada. Aquesta, no només pretén ser un acte de reconeixement de la tasca que desenvolupen els voluntaris i les voluntàries a les entitats, si no també una oportunitat per reflexionar sobre l’exercici del voluntariat.

La celebració constarà d’un “Cafè amb experiència” on els voluntaris i voluntàries de les diferents entitats reflexionaran sobre l’exercici del voluntariat a través de petits grups; seguidament, el Sr. Arcadi Oliveres oferirà una conferència sobre el valor humà i la repercussió del voluntariat; es continuarà amb la devolució de les petites taules participatives i es conclourà amb un acte de reconeixement per a cada voluntari i voluntària de totes les entitats participants.

Per aquest motiu, es convida a totes les entitats de la comarca que tinguin voluntaris i voluntàries a sumar-se a aquesta iniciativa festiva. Per fer-ho, caldran que es posin en contacte a través del correu electrònic abans del 20 de novembre a plainclusio@aj-igualada.net o bé gentgran@anoia.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018