Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Consell Comarcal i l’Ajuntament d’Igualada convoquen una segona formació sobre monitoratge del lleure a Igualada 

13 de maig de 2024

El Consell Comarcal de l'Anoia ha anunciat que la primera jornada de formació sobre monitoratge del lleure, esports i altres àmbits relacionats, ha estat completada amb èxit. Aquesta iniciativa, realitzada en col·laboració amb l'Ajuntament d'Igualada, és una resposta directa a les necessitats identificades a través de l'enquesta promoguda per la Taula Local d'Infància i Adolescència (TLIA) de la Comarca de l'Anoia.

La primera sessió, que va tenir lloc el dissabte 11 de maig al Casal Cívic del Passeig, va abordar temes rellevants com la igualtat de tracte i no discriminació, la identificació i abordatge del bullying, així com la detecció i actuació en situacions de risc o desemparament en infants i adolescents.

La segona jornada de formació se celebrarà el proper dissabte, dia 18 de maig, en el mateix horari, de 9 a 13:30 hores, al Casal Cívic del Passeig. Aquesta sessió oferirà formació sobre identificació i abordatge de consum de tòxics i addiccions, acompanyament als infants amb dificultats en les relacions i la conducta, i la incorporació de la perspectiva de gènere i LGTBI en l'oci i el lleure.

Aquells interessats que no hagin pogut inscriure's per a la primera sessió, però desitgin participar en la segona jornada, encara tenen l'oportunitat de fer-ho. Cal contactar a través del correu igualtat@anoia.cat per a més informació i per formalitzar la inscripció.

Last modified: 13 de maig de 2024