Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Conveni entre el Consell Comarcal i Fira d’Igualada per col•laborar en el foment econòmic de l’Anoia i la seva promoció

21 de novembre de 2012

El Consell aportarà 3.000 euros per a activitats firals que donin a conèixer la comarca i el seu potencial econòmic

El Consell Comarcal de l’Anoia i Fira d’Igualada han renovat el conveni que mantenen per a col·laborar en el foment econòmic de l’Anoia i la promoció de la comarca.
Els presidents d’ambdues institucions, Xavier Boquete i Pere Carles, han signat avui el nou acord,  que té com a finalitat principal augmentar la presència institucional del Consell en les fires que s’organitzen a la comarca amb l’objectiu de promocionar-la en l’àmbit econòmic, cultural, gastronòmic, esportiu i turístic.

D’acord amb el conveni, el Consell Comarcal aportarà 3.000 euros a Fira d’Igualada per a l’impuls d’activitats firals relacionades amb el foment econòmic de l’Anoia. També per a la cessió d’espais a les fires per a difondre les diverses activitats i projectes que promou el Consell per a donar a conèixer l’Anoia, amb especial atenció a les iniciatives relacionades amb l’àmbit del turisme.
El Consell Comarcal i Fira d’Igualada també es comprometen a facilitar la presència d’ambdues entitats en les activitats que contribueixin a aquests objectius.

Last modified: 5 de febrer de 2018