Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

El Consell Comarcal imparteix un curs de qualitat de vida per a gent gran

20 de novembre de 2012

Amb el lema “Només tenim una vida, aprofitem-la”, el Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha impartit un curs per a gent gran amb l’objectiu d'aconseguir transformacions que beneficiïn la seva qualitat de vida. A través del taller, els participants, que provenien de diferents poblacions de la comarca, van poder fomentar les actituds positives cap a la vellesa i les seves capacitats.

Amb aquests tallers l’entitat comarcal pretén propiciar activitats que augmentin la qualitat de vida dels participants tant els aspectes físics, pisicològics com socials, fomentar la capacitat autoreflexiva per millorar les situacions personals, recopilar activitats plaents que es practicaven en el passat i que en l’actualitat s’han abandonat i transmetre la importància de saber relaxar-se i iniciar la pràctica de tècniques de relaxació.

L'activitat ha consistit en 3 sessions de 1,5 hores de durada cadascuna conduïda per una psicòloga que a través de dinàmiques de grup ha aconseguit fer un treball d’exposició i participació grupal.
El Consell Comarcal té la voluntat de donar continuïtat a aquests tipus de tallers i repetir l’experiència amb properes edicions.

Last modified: 5 de febrer de 2018