Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Copons, la nova entrega de “Nuclis amb encant”

24 d'abril de 2017

Anoia Turisme, ha acabat el plànol del segon municipi de la publicació / col·lecció “nuclis amb encant”, una iniciativa per posar en valor els nuclis antics dels diferents municipis de l’Anoia i promocionar la comarca.

Després d’editar el de la Llacuna, Copons, ha estat el segon municipi a tenir el plànol del nucli del municipi, en el que, en format dibuix, es destaquen els carrers, places i edificis més emblemàtics. Amb aquestes noves publicacions es pretén que el visitant, una vegada a lloc pugui situar-se, moure’s i identificar els elements i els principals atractius turístics de la zona.

El plànol de Copons, segueix les mateixes característic que el primer; té un format A3, i en una cara inclou els monuments, el patrimoni i els espais més destacats i de l’altra la descripció de tots ells. La mateixa edició inclou tres idiomes; català, castellà i anglès i de moment es pot trobar a l’Ajuntament de Copons i es pot descarregar de la web d’anoiaturisme.cat .

L’edició d’aquesta publicació ha estat possible gràcies al treball conjunt per l’elaboració de continguts de l’Ajuntament de Copons i el Consell Comarcal de l’Anoia i la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Anoia Turisme ja està treballant en l’edició d’un nou plànol, concretament el de Sant Martí de Tous.  

Mapa Copons [2MB]

Last modified: 5 de febrer de 2018