Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Degustacions i tastets de l’Anoia del Camp a la Taula a FirAnoia

11 de juny de 2014

El pròxim cap de setmana en el marc de FirAnoia alguns dels productors artesans de la comarca agrupats sota el distintiu L’Anoia del Camp a la Taula participaran a la mostra gastronòmica i de degustació impulsada pel Consell Comarcal amb la voluntat de fomentar i promocionar el producte de proximitat de la comarca.

A la mostra hi participen una vintena de productors i elaboradors que a més de mostrar i vendre el seu producte han elaborat uns plat degustació. Els visitants podran comprar el tiquet per 1euros cadascun i tastar diferents plats; una broqueta de xai ecològic, mini hamburgueses, tàrtar de fuet,  vaset de mató, músic amb vi dolç, entre altres, passant per un bon assortit de formatges o embotits acompanyat d’un bon vi, cava o cervesa també de l’Anoia.

La mostra començarà dissabte a partir de les 11 del matí a la zona 6 de FirAnoia a la Rambla General Vives i participaran els següents productors agroalimentaris: Cal Pepe, Can Casellas, Can Gibert, Can Mabres, Can Torrens, Codina de Tous, Formatgeria Ancosa, Làctics la Tossa, Mas Buret, Mas d’en Nogués, Mel d’Antany i Riu de la Llacuna. També hi participaran els cellers: Bodegas Puiggròs, Bohigas, Can Bonastre, Can Feixes, Can Grau Vell, Castell d’Age, Cava Gabarró, Celler Can Vich, Celler Grapissó, Pagès Entrena, Raventós Rosell i Torrens Moliner. I el cervesers artesans: Cervesera artesana Tous d’Anoia, Els Menairons i Espina de Ferro.
Altres que també participaran a la zona són restaurants: Cubics Restauració, Els Fogons, Hotel Ciutat d’Igualada, Kan Bakus, Ramon Cuadras restaurant i la UTA.

L’Anoia, del Camp a la Taula és una iniciativa del Consell Comarcal, un projecte que reconeix a totes aquelles persones i empreses que amb el seu treball diari mantenen vives les tradicions de la nostra terra i fan una aposta pels productes de proximitat. L’objectiu és donar a conèixer aquest producte artesà de qualitat elaborat al nostre territori. El Consell Comarcal promociona els productes de proximitat amb el suport del projecte Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

Last modified: 5 de febrer de 2018