Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Càritas amb el Voluntariat Sènior – 6 projectes de Càritas que acullen a persones grans voluntàries

16 de juny de 2014

Càritas Arxiprestal Anoia - Segarra és una entitat privada sense ànim de lucre i de caràcter religiós que ofereix diferents serveis per a persones amb necessitats. Per poder oferir aquests serveis, gaudeix d’un equip professional interdisciplinari i també d’un equip de voluntaris i voluntàries que dediquen part del seu temps a algun dels seus projectes socials. Cinc d’aquests projectes s’han adherit al projecte del Consell Comarcal de l’Anoia “Voluntariat Sènior a l’Anoia” ja que requereixen de persones grans interessades en fer una tasca de voluntariat, com són els Cursos de llengua per a persones immigrades, el Projecte botiga “de mà en mà”, el Projecte rober-cosidor, el d’Acompanyament d’avis i àvies a la Clínica Sant Josep i la Residència Pare Vilaseca i el de Ens endinsem en la informàtica.

El perfil de voluntari és diferent segons cada projecte però és cert que es demana compromís, responsabilitat i motivació.
En qualsevol dels seus projectes demanen una dedicació de vora 2h a la setmana. I, en contraprestació, l’entitat ofereix acolliment, seguiment, formació i participació en l’equip.

Les persones interessades cal que es dirigeixin a Coral Váquez (cvazquez@caritasbv.cat) o bé a Josefina Dalmau a través del telèfon 938032747.

Tanmateix, recordar que des de l’any passat hi ha una exposició itinerant de la qual ja ha passat per molts dels municipis de l’Anoia, i, per altra també s’ha creat un catàleg on trobar tots aquests projectes i que podeu consultar a través de la web www.anoia.cat

Last modified: 5 de febrer de 2018