Consell Comarcal de l'Anoia · Plaça de Sant. Miquel, 5 · 08700 Igualada · Tel. 93 805 15 85

Portal de l’empleat

Treball i formació 2022

El Programa Treball i Formació és una política de Foment de l'Ocupació, que mitjançant els projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores en situació d'atur amb especial vulnerabilitat i amb més dificultats per accedir al treball, els permet adquirir experiència laboral en un entorn real de treball, i si escau també obtinguin la qualificació o les capacitats necessàries, per a la seva inserció laboral.

L'objectiu d'aquest programa és què les persones en situació d'atur i més allunyades del mercat de treball, o bé amb més dificultats d'accedir-hi, millorin la seva ocupabilitat tot facilitant-los competències professionals mitjançant la subscripció d’un contracte laboral i el desenvolupament d’unes tasques professionals.

La convocatòria es dirigeix als col·lectius següents:

-MG52: persones de 52 anys o més que estiguin en situació d'atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

-PRGC: persones inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

-PANP: persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).

-ACOM: actuació d'acompanyament de les persones contractades durant l’execució del Programa.

En aquest programa hi participen 14 municipis de la comarca de l’Anoia:

El Bruc, Cabrera d’ Anoia, Calaf, Capellades, Hostalets de Pierola, Jorba, Castellolí, Masquefa, Montmaneu, Òdena, Tous, Vallbona d’ Anoia ,la Torre de Claramunt i la Pobla de Claramunt.

“Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19”.